A legjobb design-minőség-ár aránnyal rendelkező termékekItt vagyunk az ön számára Lépjen kapcsolatba velünk +36 13 237 534  

Menü
Maxwell & Williams Tányér, 15 x 15 cm, porcelán, fehér/arany
  • Maxwell & Williams Tányér, 15 x 15 cm, porcelán, fehér/arany
    Maxwell & Williams Tányér, 15 x 15 cm, porcelán, fehér/arany

Maxwell & Williams Tányér, 15 x 15 cm, porcelán, fehér/arany

Márka Maxwell & Williams • Termékkód 9315121682280

Ezt a terméket vásárolta? Vélemény hozzáadása

3751 Ft

Alege un alt produs disponibil

EXTRA 5% kedvezményt kapsz

A Frequency porcelántányér minimalista, modern dizájnnal rendelkezik, amely azonnal meghódít. A mindennapi családi étkezésekhez vagy a kedves vendégekkel közös ünnepi vacsorákhoz elengedhetetlen egy komplett tálalókészlet, amely tükrözi a házigazda eleganciáját és jó ízlését. Akár gazdag mintázatú, vidám színvilágú szettet választasz, vagy éppen ellenkezőleg, néhány egyszerűt, az asztali felszolgálásnak harmonikusan kell teljessé tennie a kulináris képet. A finom és minőségi kerámiák biztosan kiállják az idő próbáját.

A Maxwell & Williams kollekciók számos termék közül választhatnak. A konyhai kiegészítőktől az étkészletekig, a különféle anyagokig, beleértve a legjobb minőségű porcelánt, üveget, rozsdamentes acélt és hasonlókat. Mindegyik termékcsalád úgy lett kialakítva, hogy kiegészítse és fokozza mindennapi életét. A Maxwell & Williams termékei mindig kortársak, ugyanakkor funkcionálisak, és régóta elismerték, hogy a lakberendezési trendek élvonalába tartoznak.

Jellemzők

Anyag Porcelán
Méret 15x2.5x15 cm
Terméktípus Desszertes tányér
Forma Négyzet
Stílus Minimalista

Ajándék 5% kedvezmény

Vásárolja meg a terméket, adjon hozzá egy véleményt és segítsen másoknak a legjobb választásban. Ajándékutalványt adunk 5% kedvezménnyel a következő rendelésedre.

Vélemény hozzáadása
Top