A legjobb design-minőség-ár aránnyal rendelkező termékekItt vagyunk az ön számára Lépjen kapcsolatba velünk +36 13 237 534  

Menü
Marinex Ételtároló, edzett üveg, 1,5 l, sárga fedő
  • Marinex Ételtároló, edzett üveg, 1,5 l, sárga fedő
    Marinex Ételtároló, edzett üveg, 1,5 l, sárga fedő

Marinex Ételtároló, edzett üveg, 1,5 l, sárga fedő

Márka Marinex • Termékkód 6423997009391

Elérhető színek

3856 Ft

Alege un alt produs disponibil

EXTRA 5% kedvezményt kapsz

A Marinex hagyományt és minőséget jelent, amely megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. A Marinex a különböző formájú és méretű főzőedények, edények és beosztásos csészék teljes választékát kínálja, amelyekre jellemző a karcolásokkal, mechanikai vagy hősokkokkal szembeni nagy ellenállás. Minden Marinex termék rendelkezik a BSI (Briti Szabványügyi Intézet) szabványainak megfelelő tanúsítvánnyal. Az edzett üvegtál nagy ellenállású, műanyag tetővel, könnyen és biztonságosan zárható, rendkívül praktikus és sokoldalú. Az ebben a tálban tárolt élelmiszer hosszabb ideig megőrzi frissességét és tápértékét. Könnyen tisztítható, nem hagy foltokat vagy szagokat. Mosogatógépben biztonságosan elmosható. Hűtőbe, fagyasztóba, mikrohullámú sütőbe tehető (fedél nélkül), de ajánlott elkerülni a hősokkot (nem javasolt a hűtőből való kivétel után azonnal mikrohullámú sütőbe tenni és fordítva). A hagyományos sütőben nem használják. Tartsa távol gyermekektől.

Jellemzők

Magasság 9.4 cm
Átmérő 21 cm
Súly 0.66 kg
Szín Sárga
Terméktípus Tároló doboz

Se recomanda spalarea cu partea moale a buretelui si detergenti obisnuiti, a se evita spalarea cu bureti abrazivi sau detergenti de tip pudra care, in timp, ar putea deteriora peretii si luciul bolului. Pentru a spala bolul, acesta se umple cu apa calduta si putin detergent, se lasa la inmuiat pentru cateva minute iar apoi se spala cu partea moale a buretelui. A se evita zgarierea cu ustensile de bucatarie metalice. A se evita supunerea bolului la socuri mecanice pentru a preveni spargerea lui. Poate fi spalat in masina de spalat vase dar, cu toate acestea, se recomanda reducerea numarului de spalari in masina de spalat pentru a pastra aspectul si caracteristicile bolului in stare perfecta. Poate fi introdus in frigider sau cuptorul cu microunde, dar se recomanda evitarea socurilor termice (nu se recomanda introducerea in cuptorul cu microunde imediat dupa scoaterea din frigider si invers). Bolul nu contine BPA (substanta organica daunatoare pentru organism), fiind sigur pentru sanatate.

Ajándék 5% kedvezmény

Vásárolja meg a terméket, adjon hozzá egy véleményt és segítsen másoknak a legjobb választásban. Ajándékutalványt adunk 5% kedvezménnyel a következő rendelésedre.

Vélemény hozzáadása
Top