A legjobb design-minőség-ár aránnyal rendelkező termékekItt vagyunk az ön számára Lépjen kapcsolatba velünk +36 13 237 534  

Menü
6 db Nadir Laguna szemüveg készlet, ellenálló üveg, 280 ml
  • 6 db Nadir Laguna szemüveg készlet, ellenálló üveg, 280 ml
    6 db Nadir Laguna szemüveg készlet, ellenálló üveg, 280 ml
  • 6 db Nadir Laguna szemüveg készlet, ellenálló üveg, 280 ml
    6 db Nadir Laguna szemüveg készlet, ellenálló üveg, 280 ml

6 db Nadir Laguna szemüveg készlet, ellenálló üveg, 280 ml

Márka Nadir • Termékkód 7891155033677

Ezt a terméket vásárolta? Vélemény hozzáadása

2501 Ft

Alege un alt produs disponibil

EXTRA 5% kedvezményt kapsz

Nadir hagyományt és minőséget jelent a nap minden pillanatában. A jó íz és minőség tekintetében a világ több mint 120 országában jelen lévő márka széles pohár, borospohár és desszertcsésze széles és teljes választékát kínálja. Akár eleganciára, gyönyörű és aromás vonalakra, brazil hagyományokra és ergonómiára vágyik, a Nadir termékei tökéletesen illeszkednek stílusához és otthonához.

Az egyedülálló és minimalista kialakítású, ellenálló üvegből készült Laguna üveg ideális szeszes italok, erős italok, koktélok vagy üdítők felszolgálására.
Tartsa távol gyermekektől.

Jellemzők

Szélesség 14 cm
Magasság 10.5 cm
Súly 0.89 kg
Anyag Üveg
Kapacitás 280 ml
Termék anyaga Ellenálló üveg
Darabszám / készlet 6 db
Terméktípus Szett

Javasoljuk, hogy mossa le a szivacs puha oldalával és a szokásos mosószerekkel, hogy elkerülje a súroló szivacsokkal vagy poros mosószerekkel történő mosást, amelyek idővel károsíthatják a szemüveg falát és fényét. A poharak mosásához meleg vízzel és kevés mosószerrel töltjük meg, hagyjuk néhány percig ázni, majd a szivacs puha részével mossuk. Kerülje a karcolást fém konyhai eszközökkel. Kerülje az üvegek mechanikai ütésnek való kitettségét, hogy ne törhessenek össze. Mosogathatók mosogatógépben, de ennek ellenére ajánlatos csökkenteni a mosógépben a mosások számát, hogy a szemüveg megjelenése és jellemzői tökéletes állapotban legyenek. Hűtőszekrénybe vagy mikrohullámú sütőbe helyezhetők, de ajánlatos elkerülni a termikus sokkokat (nem ajánlott azonnal a mikrohullámú sütőbe tenni, miután kivették a hűtőszekrényből, és fordítva).

Ajándék 5% kedvezmény

Vásárolja meg a terméket, adjon hozzá egy véleményt és segítsen másoknak a legjobb választásban. Ajándékutalványt adunk 5% kedvezménnyel a következő rendelésedre.

Vélemény hozzáadása
Top