A legjobb design-minőség-ár aránnyal rendelkező termékekItt vagyunk az ön számára Lépjen kapcsolatba velünk +36 13 237 534  

Menü
6 pohár készlet Nadir Ilhabela, ellenálló üveg, 350 ml
  • 6 pohár készlet Nadir Ilhabela, ellenálló üveg, 350 ml
    6 pohár készlet Nadir Ilhabela, ellenálló üveg, 350 ml

6 pohár készlet Nadir Ilhabela, ellenálló üveg, 350 ml

Márka Nadir • Termékkód 7891155013280

4898 Ft

Alege un alt produs disponibil

EXTRA 5% kedvezményt kapsz

Nadir hagyományt és minőséget jelent a nap minden pillanatában. A jó íz és minőség tekintetében a világ több mint 120 országában jelen lévő márka széles pohár, borospohár és desszertcsésze széles és teljes választékát kínálja. Akár eleganciára, gyönyörű és aromás vonalakra, brazil hagyományokra és ergonómiára vágyik, a Nadir termékei tökéletesen illeszkednek stílusához és otthonához.

A minimalista kivitelű, ellenálló üvegből készült Ilhabela üveg ideális koktélok tálalásához.
Tartsa távol gyermekektől.

Jellemzők

Szélesség 17.6 cm
Magasság 10.1 cm
Súly 1.87 kg
Anyag Üveg
Szín Áttetsző
Kapacitás 350 ml
Termék anyaga Ellenálló üveg
Darabszám / készlet 6 db
Terméktípus Szett

Javasoljuk, hogy mossa le a szivacs puha oldalával és a szokásos mosószerekkel, hogy elkerülje a súroló szivacsokkal vagy poros mosószerekkel történő mosást, amelyek idővel károsíthatják a szemüveg falát és fényét. A poharak mosásához meleg vízzel és kevés mosószerrel töltjük meg, hagyjuk néhány percig ázni, majd a szivacs puha részével mossuk. Kerülje a karcolást fém konyhai eszközökkel. Kerülje az üvegek mechanikai ütésnek való kitettségét, hogy ne törhessenek össze. Mosogathatók mosogatógépben, de ennek ellenére ajánlatos csökkenteni a mosógépben a mosások számát, hogy a szemüveg megjelenése és jellemzői tökéletes állapotban legyenek. Hűtőszekrénybe vagy mikrohullámú sütőbe helyezhetők, de ajánlatos elkerülni a termikus sokkokat (nem ajánlott azonnal a mikrohullámú sütőbe tenni, miután kivették a hűtőszekrényből, és fordítva).

Ajándék 5% kedvezmény

Vásárolja meg a terméket, adjon hozzá egy véleményt és segítsen másoknak a legjobb választásban. Ajándékutalványt adunk 5% kedvezménnyel a következő rendelésedre.

Vélemény hozzáadása
Top