A legjobb design-minőség-ár aránnyal rendelkező termékekItt vagyunk az Ön számára Lépjen kapcsolatba velünk

Keresse meg kedvenc termékét
Menü

Gyakori kérdések

Lehetséges-e fizikai áruházban megtekinteni a termékeket?

A Mezoni csak online áruházként működik, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél részletesebb információt nyújtsunk Önnek termékeinkről, hogy Ön kiválaszthassa azokat, amelyek a legjobban megfelelnek Önnek.

Mi az értékesítési eljárás?

Minden héten gondosan kiválasztjuk Európa legjobb termékeit, amelyeket korlátozott ideig kínálunk Önnek. Az adott futamidő lejárta után a termékek már nem vásárolhatók meg. Ezért tanácsos megvásárolni kedvenc termékét, amikor az látható a Weboldalon. Nincs garancia arra, hogy újra ugyanazt a terméket kapjuk, de mindent megteszünk azért, hogy az ügyfeleink által kedvelt termékeket visszahozzuk a Weboldalra.

Hogyan tudok termékeket keresni a webhelyen?

Minden termék egy ajánlatban jelenik meg, és kereshető a webhely keresősávjában vagy annak a kategóriának megfelelő almenüben is, amelyhez tartozik.

Hogyan és mikor szállítják a termékeket?

Készletünk napról napra változik, és ezért láthatja az egyes termékek becsült szállítási időszakát. Készletünkön vannak olyan termékek, amelyek szállítási ideje csak néhány nap, de azok számára, amelyeket Európából kell visszavásárolni, majd elküldeni Önnek, a szállítás hosszabb időt vesz igénybe. A megrendelések szállításához csak expressz futárcégekkel dolgozunk, amelyek garantálják, hogy a csomagot a lehető legbiztonságosabb módon, a legrövidebb idő alatt küldjük el.

Különböző szállítási dátumú termékekkel rendelkező megrendelések esetén külön szállítjuk őket, a rendelkezésre állásuktól függően nincs lehetőség a megrendelés egyetlen szállítmányban történő összesítésére.

Mennyibe kerül a szállítás?

16 000 Ft feletti megrendelés esetén a szállítás ingyenes, kivéve a következő kategóriákba tartozó túlméretes termékeket, amelyekre 7990 Ft szállítási díj vonatkozik:

  • Díványok
  • Nappali bútorok
  • Hálószobabútor

16000 Ft alatti megrendelések esetén a szállítási díj 890 Ft, a visszatérítési díj pedig 150 Ft.

Hogyan érvényes az ingyenes szállítás?

Ha megrendelése meghaladja a 16000 forintot, ingyenes szállítást kap tőlünk, a következők kivételével:

  • A megrendelt termékek azokba a kategóriákba tartoznak, amelyekért 7990 Ft szállítási díjat számítanak fel (Kanapék, Nappali bútorok és Hálószobabútorok).

Hogyan küldhetek vissza terméket?

Rendben van, ha meggondolja magát. Ha a megrendelt termék nem éppen az Ön ízlése, akkor a csomag kézhezvételétől számítva 30 naptári nap áll a rendelkezésére. Csak annyit kell tennie, hogy kitölti az Általános Szerződési Feltételekben vagy a fiókjában található Visszatérési űrlapot, és sértetlenül adja vissza a terméket.

Hogyan kell alkalmazni a 10% kedvezményt?

A kedvezmény csak az első megrendelésre vonatkozik.

Ahhoz, hogy igénybe vehesse ezt az utalványt, fel kell fizetnie a Mezoni hírlevélre, és meg kell erősítenie e-mail címét. Figyelem: a hírlevélre feliratkozó címnek meg kell egyeznie a fiókban regisztrált címmel.

A kosár oldalon adja meg az e -mailben kapott kuponkódot. A jelentkezést követően a megadott kedvezmény megjelenik a megrendelés összefoglalóján.