A legjobb design-minőség-ár aránnyal rendelkező termékekItt vagyunk az ön számára Lépjen kapcsolatba velünk +36 13 237 534  

Menü
Green Future FEELING KIDS paplan, 100 x 135 cm, liba pehelly 100%
  • Green Future FEELING KIDS paplan, 100 x 135 cm, liba pehelly 100%
    Green Future FEELING KIDS paplan, 100 x 135 cm, liba pehelly 100%

Green Future FEELING KIDS paplan, 100 x 135 cm, liba pehelly 100%

Márka Green Future • Termékkód 5942661001307

Ezt a terméket vásárolta? Vélemény hozzáadása

30119 Ft

Alege un alt produs disponibil

EXTRA 5% kedvezményt kapsz

Annak érdekében, hogy szép és egészséges legyen, a kicsinek sok órát kell aludnia. A gyermek paplan érzése biztosítja, hogy Santa Ene minden este a szempillájához jön, és megadja neki a szükséges melegséget. A libatoll méri a testhőmérsékletet és állandóan tartja túlmelegedés nélkül.

A Feeling paplan ideális egy praktikus és intelligens anyának: nagyon könnyen szellőzik, és sokáig megőrzi rugalmasságát.

100% -os liba pehellyel, kiváló minőségű, szigorúan fertőtlenített és teflon bevonattal van ellátva gyermeke biztonsága érdekében.

Mosási utasítások
Tisztítás a mellékelt címkén található információk szerint, kerülje a vasalást és a vasalóval történő szárítást.

Jellemzők

Méret 100x135 cm
Hosszúság 135 cm
Szélesség 100 cm
Anyag Pamut
Tulajdonságok Mosható
Évszak 4 évszak
Töltési összetétel Pihé
  • A paplant mindig ágyneművel kell használni (huzattal borítva), amely védelmet és a mosások számát csökkenti.
    Ezt a terméket beltérben, normál páratartalom és hőmérséklet mellett használják. Javasoljuk a helyiség heti szellőztetését, a paplan verését és rázását, valamint a termékek friss levegőnek való kitettségét. Ez megakadályozza a penész kialakulását és a magas nedvességkoncentráció felhalmozódását a termékekben.
    A termék nem alkalmas nedves környezetben való használatra. Kerülje el a folyadékok szivárgását és a nedvesség felhalmozódását a GREEN-FUTURE termékekben.
    Javasoljuk a tisztítást a mellékelt címkén található információk szerint, kerülje a vasalást és a vasalóval történő szárítást.

Ajándék 5% kedvezmény

Vásárolja meg a terméket, adjon hozzá egy véleményt és segítsen másoknak a legjobb választásban. Ajándékutalványt adunk 5% kedvezménnyel a következő rendelésedre.

Vélemény hozzáadása
Top