A legjobb design-minőség-ár aránnyal rendelkező termékekItt vagyunk az ön számára Lépjen kapcsolatba velünk +36 13 237 534  

Menü
Jean Green Stone vasalódeszka, Gimi, 110 x 33 cm, fém / pamut / szivacs, fehér / zöld
  • Jean Green Stone vasalódeszka, Gimi, 110 x 33 cm, fém / pamut / szivacs, fehér / zöld
    Jean Green Stone vasalódeszka, Gimi, 110 x 33 cm, fém / pamut / szivacs, fehér / zöld

Jean Green Stone vasalódeszka, Gimi, 110 x 33 cm, fém / pamut / szivacs, fehér / zöld

Márka Gimi • Termékkód 6423997009957

Ezt a terméket vásárolta? Vélemény hozzáadása

20740 Ft

Alege un alt produs disponibil

EXTRA 5% kedvezményt kapsz

A dróthálós tetejű vasalódeszka klasszikus és praktikus modell. Könnyen használható, minden felhasználó számára megfelelő, állítható magasságú, 70-90 cm között. A vasalódeszka levehető 100% pamut huzattal, kompakt vasalódeszkával és lekerekített lábakkal van felszerelve, műanyag védelemmel, hogy megakadályozzák a parketta sérülését.

Jellemzők

Hosszúság 110 cm
Szélesség 33 cm
Magasság 90 cm
Anyag Acél
Terméktípus Alapértelmezett
Funkciók Levehető fedél

Asigurati-va ca masa de calcat este asezata pe o suprafata orizontala, uniforma si stabila. Asezati fierul in suportul special si nu lasati niciodata fierul nesupravegheat pe masa de calcat. Nu aplicati greutati pe blatul mesei sau pe alte parti ale mesei de calcat care sa depaseasca greutatea maxima recomandata de producator. Husa poate fi detasata si spala in masina de spalat rufe, conform instructiunilor de pe eticheta. Plasati cablul fierului sau a prelungitorului pe suportul special sau in partea opusa zonei in care calcati. Se recomanda curatarea mesei de calcat cu o laveta moale, umezita cu apa calduta. A se evita curatarea cu detergenti de tip pudra sau bureti abrazivi care in timp ar putea deteriora aspectul mesei de calcat. Dupa utilizare depozitati masa in spatii ferite de umezeala sau de lumina directa a soarelui.

Ajándék 5% kedvezmény

Vásárolja meg a terméket, adjon hozzá egy véleményt és segítsen másoknak a legjobb választásban. Ajándékutalványt adunk 5% kedvezménnyel a következő rendelésedre.

Vélemény hozzáadása
Top