A legjobb design-minőség-ár aránnyal rendelkező termékekItt vagyunk az ön számára Lépjen kapcsolatba velünk +36 13 237 534  

Menü
Glasslock Ételtároló fedővel, edzett üveg, 370 ml
  • Glasslock Ételtároló fedővel, edzett üveg, 370 ml
    Glasslock Ételtároló fedővel, edzett üveg, 370 ml
  • Glasslock Ételtároló fedővel, edzett üveg, 370 ml
    Glasslock Ételtároló fedővel, edzett üveg, 370 ml

Glasslock Ételtároló fedővel, edzett üveg, 370 ml

Márka Glasslock • Termékkód 8807246005255

6357 Ft

Alege un alt produs disponibil

EXTRA 5% kedvezményt kapsz

A speciális üvegből, a Tempermaxból készült ételdoboz nagyon tartós, háromszor erősebb, mint a hagyományos üveg. -20 és +120 Celsius fok közötti hőmérsékleten használható. A Tempermax üveg kiválóan ellenáll az oxidációnak, az ebben a dobozban tárolt élelmiszerek tovább megőrzik frissességét. A doboz műanyag fedele szilikon tömítéssel és zárt rendszerrel rendelkezik, amely hosszú ideig frissen és táplálóan tartja az ételt, és megakadályozza a kiömlést. Könnyen tisztítható, nem hagy foltokat és szagokat. Mosogatógépben biztonságosan elmosható. Hűtőbe, fagyasztóba, mikrohullámú sütőbe tehető (fedél nélkül), de ajánlott elkerülni a hősokkot (nem javasolt a hűtőszekrényből való kivétel után azonnal mikrohullámú sütőbe tenni és fordítva). A hagyományos sütőben nem használják. Tartsa távol gyermekektől.

KÖVETELÉSEK
Nem tartalmaz BPA-t.

Jellemzők

Magasság 6.5 cm
Átmérő 12 cm
Anyag Üveg
Kapacitás 370 ml
Termék anyaga Edzett üveg
Terméktípus Tároló doboz

Javasoljuk, hogy a szivacs puha oldalával és hagyományos mosószerekkel mosson, elkerülve a súroló szivaccsal vagy por alakú mosószerrel való mosást, amelyek idővel károsíthatják a falakat és az üveg fényét. A doboz kimosásához töltse fel meleg vízzel és egy kevés mosószerrel, áztassa be néhány percig, majd mossa le a szivacs puha részével. Kerülje a fém konyhai eszközökkel való karcolást. Ne tegye ki a dobozt mechanikai ütéseknek, nehogy eltörjön.

Ajándék 5% kedvezmény

Vásárolja meg a terméket, adjon hozzá egy véleményt és segítsen másoknak a legjobb választásban. Ajándékutalványt adunk 5% kedvezménnyel a következő rendelésedre.

Vélemény hozzáadása
Top