A legjobb design-minőség-ár aránnyal rendelkező termékekItt vagyunk az ön számára Lépjen kapcsolatba velünk +36 13 237 534  

Menü
Kerek tepsi, Tescoma Delicia, 25 cm, rozsdamentes acél
  • Kerek tepsi, Tescoma Delicia, 25 cm, rozsdamentes acél
    Kerek tepsi, Tescoma Delicia, 25 cm, rozsdamentes acél

Kerek tepsi, Tescoma Delicia, 25 cm, rozsdamentes acél

Márka Tescoma • Termékkód 8595028426991

9379 Ft

Alege un alt produs disponibil

EXTRA 5% kedvezményt kapsz

Tava rotunda Delicia este ideala pentru coacerea prajiturilor si blaturilor de tort pufoase. Tava este acoperita cu strat antiaderent din xynflon (rasina siliconica), care impiedica supraincalzirea si permite coacerea uniforma a diverselor preparate.
Potrivita pentru cuptoarele electrice, cu gaz si aer cald. Poate fi spalata, in conditii de siguranta, in masina de spalat vase.

Gama Delicia de la Tescoma este dedicata accesoriilor pentru copt semi-profesionale, caracterizate printr-un design functional si cu o utilitate extrem de variata care permit oricarei gospodine sa isi dea frau liber imaginatiei cand vine vorba de bunatati gastronomice.

Jellemzők

Magasság 5 cm
Átmérő 25 cm
Súly 0.27 kg
Anyag Rozsdamentes acél
Típus Fedő nélküli
Terméktípus Sütőedény
Forma Kerek

• Használat előtt mossa meg és törölje meg a tepsit, vékonyan kenje meg olajjal vagy vajjal, és ha szükséges, bélelje ki liszttel.
• Kerülje a fém edények használatát.
• Nem ajánlott az edényeket közvetlenül a tálcába vágni, hogy ne tönkretegye a falakat.
• Ne melegítse túl az üres tálcát. Mosás előtt hagyja teljesen kihűlni, és szokásos mosószerekkel mossa le, kerülje a falakat károsító csiszolószivacsokkal vagy pormosószerekkel történő mosást. Ha túl piszkos, hagyja ázni.
• Alkalmas elektromos, gáz és forró levegős sütőkhöz.
• Mosogatógépben mosható, de ennek ellenére ajánlatos csökkenteni a mosógépben a mosások számát, hogy a tálca megjelenése és jellemzői tökéletes állapotban legyenek.

Ajándék 5% kedvezmény

Vásárolja meg a terméket, adjon hozzá egy véleményt és segítsen másoknak a legjobb választásban. Ajándékutalványt adunk 5% kedvezménnyel a következő rendelésedre.

Vélemény hozzáadása
Top