A legjobb design-minőség-ár aránnyal rendelkező termékekItt vagyunk az ön számára Lépjen kapcsolatba velünk +36 13 237 534  

Menü
Marinex Edény fogantyúval, edzett üveg, 3,4 liter
  • Marinex Edény fogantyúval, edzett üveg, 3,4 liter
    Marinex Edény fogantyúval, edzett üveg, 3,4 liter
  • Marinex Edény fogantyúval, edzett üveg, 3,4 liter
    Marinex Edény fogantyúval, edzett üveg, 3,4 liter

Marinex Edény fogantyúval, edzett üveg, 3,4 liter

Márka Marinex • Termékkód 7891155043553

Ezt a terméket vásárolta? Vélemény hozzáadása

6565 Ft

Alege un alt produs disponibil

EXTRA 5% kedvezményt kapsz

A Marinex a legigényesebb normáknak megfelelő hagyományt és minőséget jelent. A Marinex különféle formájú és méretű főzőedények, tálak és fokozatos csészék teljes választékát kínálja Önnek, amelyeket nagy karcállóság, mechanikai vagy hősokk okozta ellenállás jellemez. Minden Marinex termék a BSI (British Standards Institution) szabványainak megfelelően tanúsított.

A MARINEX edények edzett üvegből készülnek, ellenállnak a mechanikai és hőütéseknek; azonban a gyártó azt javasolja, hogy kerüljék a hirtelen 180 ° -nál nagyobb hőmérséklet-különbségeket, például vegye ki az edényt a fagyasztóból vagy a hűtőszekrényből, és tegye közvetlenül a forró sütőbe.
Bármilyen típusú sütőben használhatók, a hőforrástól függetlenül, és hűtőszekrényben vagy fagyasztóban tárolhatók. Tökéletes kivitel és tisztaság jellemzi.

Karbantartás:

- kerülje a mechanikai sokkokat, kisebb szilánkok keletkezhetnek, amelyek idővel befolyásolhatják az edények szilárdságát és tulajdonságait;
- Használjon szivacsokat és puha kendőket a hőálló üvegedények tisztításához, és kerülje a súrolószereket, mivel azok mikroszkopikus karcolódásokat okozhatnak, amelyek befolyásolják az üvegáruk tökéletes tiszta megjelenését.
- tartós szennyeződés esetén ajánlott meleg vízbe és mosogatószerbe áztatni, majd megtisztítani az edényt. Mosogatógépben is tisztíthatók.

Jellemzők

Hosszúság 35.8 cm
Szélesség 24.4 cm
Magasság 6.9 cm
Anyag Üveg
Típus Fedő nélküli
Terméktípus Sütőedény
Forma Ovális

Ajándék 5% kedvezmény

Vásárolja meg a terméket, adjon hozzá egy véleményt és segítsen másoknak a legjobb választásban. Ajándékutalványt adunk 5% kedvezménnyel a következő rendelésedre.

Vélemény hozzáadása
Top