A legjobb design-minőség-ár aránnyal rendelkező termékekItt vagyunk az ön számára Lépjen kapcsolatba velünk +36 13 237 534  

Menü
Marinex Ételtároló, edzett üveg, 3 l, sárga fedő
  • Marinex Ételtároló, edzett üveg, 3 l, sárga fedő
    Marinex Ételtároló, edzett üveg, 3 l, sárga fedő

Marinex Ételtároló, edzett üveg, 3 l, sárga fedő

Márka Marinex • Termékkód 6423997009414

Elérhető színek

6149 Ft

Alege un alt produs disponibil

EXTRA 5% kedvezményt kapsz

A Marinex hagyományt és minőséget jelent, amely megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. A Marinex a különböző formájú és méretű főzőedények, edények és beosztásos csészék teljes választékát kínálja, amelyekre jellemző a karcolásokkal, mechanikai vagy hősokkokkal szembeni nagy ellenállás. Minden Marinex termék a BSI (British Standards Institute) szabványok szerint tanúsított. Az edzett üvegtál nagy ellenállású, műanyag tetővel, könnyen és biztonságosan zárható, rendkívül praktikus és sokoldalú. Az ebben a tálban tárolt élelmiszer hosszabb ideig megőrzi frissességét és tápértékét. Könnyen tisztítható, nem hagy foltokat vagy szagokat. Mosogatógépben biztonságosan elmosható. Hűtőbe, fagyasztóba, mikrohullámú sütőbe tehető (fedél nélkül), de ajánlott elkerülni a hősokkot (nem javasolt a hűtőszekrényből való kivétel után azonnal mikrohullámú sütőbe tenni és fordítva). A hagyományos sütőben nem használják. Tartsa távol gyermekektől.

Jellemzők

Magasság 10.2 cm
Átmérő 27 cm
Súly 1.12 kg
Anyag Üveg
Szín Sárga
Termék anyaga Edzett üveg
Terméktípus Tároló doboz

Javasoljuk, hogy a szivacs puha oldalával és hagyományos mosószerekkel mosson, elkerülve a dörzshatású szivaccsal vagy por alakú mosószerrel való mosást, amely idővel károsíthatja a tál falát és fényét. A tál mosásához töltse fel meleg vízzel és egy kevés mosószerrel, hagyja ázni néhány percig, majd mossa le a szivacs puha részével. Kerülje a fém konyhai eszközökkel való karcolást. Ne tegye ki a tálat mechanikai ütéseknek, nehogy eltörjön. Mosogatógépben mosható, de a mosógépben továbbra is javasolt a mosások számát csökkenteni, hogy a tál megjelenése és tulajdonságai tökéletes állapotban maradjanak. Hűtőbe, mikrohullámú sütőbe tehető, de ajánlott elkerülni a hősokkot (nem javasolt a hűtőszekrényből való kivétel után azonnal mikrohullámú sütőbe tenni és fordítva). A tál nem tartalmaz BPA-t (a szervezetre káros szerves anyag), így biztonságos az egészségre.

Ajándék 5% kedvezmény

Vásárolja meg a terméket, adjon hozzá egy véleményt és segítsen másoknak a legjobb választásban. Ajándékutalványt adunk 5% kedvezménnyel a következő rendelésedre.

Vélemény hozzáadása
Top