A legjobb design-minőség-ár aránnyal rendelkező termékekItt vagyunk az ön számára Lépjen kapcsolatba velünk +36 13 237 534  

Menü
Marinexa Aqua Lapostányér, üveg, Ø 23 cm
  • Marinexa Aqua Lapostányér, üveg, Ø 23 cm
    Marinexa Aqua Lapostányér, üveg, Ø 23 cm

Marinexa Aqua Lapostányér, üveg, Ø 23 cm

Márka Marinex • Termékkód 7891155044420

Ezt a terméket vásárolta? Vélemény hozzáadása

833 Ft

Alege un alt produs disponibil

EXTRA 5% kedvezményt kapsz

A Marinex hagyományt és minőséget jelent, amely megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. A Marinex a különböző formájú és méretű edények, edények és beosztásos csészék teljes választékát kínálja Önnek, amelyekre jellemző a karcolásokkal, mechanikai vagy hősokkokkal szembeni nagy ellenállás. Minden Marinex termék rendelkezik a BSI (British Standards Institution) szabványainak megfelelő tanúsítvánnyal.

 

A tökéletes stretch tányér előételekhez vagy főételekhez, kifinomultsággal teszi teljessé az edénykollekciót. Az üvegből készült Aqua lemezt a tartósság és a sokoldalúság jellemzi. Mosogatógépben biztonságosan elmosható. Mikrohullámú sütőbe vagy fagyasztóba tehető. Tartsa távol gyermekektől.

Jellemzők

Magasság 1.9 cm
Átmérő 23 cm
Súly 0.36 kg
Anyag Üveg
Terméktípus Lapos tányér
Forma Kerek
Stílus Modern

Se recomanda spalarea cu partea moale a buretelui si detergenti obisnuiti, a se evita spalarea cu bureti abrazivi sau detergenti de tip pudra care, in timp, ar putea deteriora peretii si luciul farfuriei. Pentru a spala farfuria, aceasta se umple cu apa calduta si putin detergent, se lasa la inmuiat pentru cateva minute iar apoi se spala cu partea moale a buretelui. A se evita zgarierea cu ustensile de bucatarie metalice. A se evita supunerea farfuriei la socuri mecanice pentru a preveni spargerea ei. Poate fi spalata in masina de spalat vase dar, cu toate acestea, se recomanda reducerea numarului de spalari in masina de spalat pentru a pastra aspectul si caracteristicile farfuriei in stare perfecta. Poate fi introdusa in frigider sau cuptorul cu microunde, dar se recomanda evitarea socurilor termice (nu se recomanda introducerea in cuptorul cu microunde imediat dupa scoaterea din frigider si invers).

Ajándék 5% kedvezmény

Vásárolja meg a terméket, adjon hozzá egy véleményt és segítsen másoknak a legjobb választásban. Ajándékutalványt adunk 5% kedvezménnyel a következő rendelésedre.

Vélemény hozzáadása
Top