A legjobb design-minőség-ár aránnyal rendelkező termékekItt vagyunk az ön számára Lépjen kapcsolatba velünk +36 13 237 534  

Menü
Regeneráló arcmaszk, SkinChemists, Advanced Epidermal Growth Cell Regrowth, 50 ml
  • Regeneráló arcmaszk, SkinChemists, Advanced Epidermal Growth Cell Regrowth, 50 ml
    Regeneráló arcmaszk, SkinChemists, Advanced Epidermal Growth Cell Regrowth, 50 ml

Regeneráló arcmaszk, SkinChemists, Advanced Epidermal Growth Cell Regrowth, 50 ml

Márka SkinChemists • Termékkód 7061282379270

Ezt a terméket vásárolta? Vélemény hozzáadása

27827 Ft

Alege un alt produs disponibil

EXTRA 5% kedvezményt kapsz

Vigye fel tiszta bőrre, kerülje a szem és az ajak környékét. 10 perc elteltével öblítse le meleg vízzel masszírozás közben, finoman masszírozza a bőrt. Alvómaszkként is használható.

A fő hatóanyagok:
1. Az EGF (epidermális növekedési faktor) komplex segít elhalványítani a ráncokat, hidratál és csökkenti a pigmentációt. Ezenkívül serkenti a bőrsejtek növekedését és javítja rugalmasságát.
2. A vitaminokban és antioxidánsokban gazdag Aloe Vera célja, hogy megnyugtassa és csökkentse a bőrirritációt, javítja a bőr természetes feszességét és fenntartja az optimális hidratáltsági szintet.
3. Az ibolya kivonat gyulladáscsökkentő és hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, hatékony az irritált, gyulladt vagy száraz bőrre.

A brit SkinChemists márka ötvözi a hagyományt az intelligens bőrápoló dizájnnal. Világhírű tudósokkal, gyógyszerészekkel, vegyészekkel és kozmetikusokkal együttműködve a SkinChemists forradalmi és hatékony bőrápolási kezeléseket fejleszt.

KÖVETELMÉNYEK
Eltarthatóság: 24 hónap

Jellemzők

Kapacitás 50 ml
Mert Bőrápolás
Terméktípus Arcmaszk

Ajándék 5% kedvezmény

Vásárolja meg a terméket, adjon hozzá egy véleményt és segítsen másoknak a legjobb választásban. Ajándékutalványt adunk 5% kedvezménnyel a következő rendelésedre.

Vélemény hozzáadása
Top