A legjobb design-minőség-ár aránnyal rendelkező termékekItt vagyunk az ön számára Lépjen kapcsolatba velünk +36 13 237 534  

Menü
Szűrőpohár BRITA Style XL 3,6 L Maxtra + (szürke)
  • Szűrőpohár BRITA Style XL 3,6 L Maxtra + (szürke)
    Szűrőpohár BRITA Style XL 3,6 L Maxtra + (szürke)
  • Szűrőpohár BRITA Style XL 3,6 L Maxtra + (szürke)
    Szűrőpohár BRITA Style XL 3,6 L Maxtra + (szürke)
  • Szűrőpohár BRITA Style XL 3,6 L Maxtra + (szürke)
    Szűrőpohár BRITA Style XL 3,6 L Maxtra + (szürke)
  • Szűrőpohár BRITA Style XL 3,6 L Maxtra + (szürke)
    Szűrőpohár BRITA Style XL 3,6 L Maxtra + (szürke)
  • Szűrőpohár BRITA Style XL 3,6 L Maxtra + (szürke)
    Szűrőpohár BRITA Style XL 3,6 L Maxtra + (szürke)
  • Szűrőpohár BRITA Style XL 3,6 L Maxtra + (szürke)
    Szűrőpohár BRITA Style XL 3,6 L Maxtra + (szürke)

Szűrőpohár BRITA Style XL 3,6 L Maxtra + (szürke)

Márka Brita • Termékkód BR1039280

Ezt a terméket vásárolta? Vélemény hozzáadása

15112 Ft

Alege un alt produs disponibil

EXTRA 5% kedvezményt kapsz

Cana pentru filtr

"Style" vízterület, BRITA márka, amely a következőkből áll:

- átlátszó műanyag kancsó, teljes űrtartalom 3,6 l, szűrt víz űrtartalma 2,3 l;
- speciális szűrőtölcsér, BPA-mentes műanyagból (Bisphenol A);
- MAXTRA + típusú szűrőpatron, amellyel 4 hétig vagy kb. 150 l-ig szűrheti a vizet;
- műanyag burkolat, LED-es típusjelzővel a szűrőpatron cseréjéhez.

Miért BRITA szűrőpoharak?

Ezek az innovatív szűrőpoharak praktikus, kényelmes és környezetbarát módszert jelentenek arra, hogy tartósan hidratált állapotban tartsa magát anélkül, hogy állandóan magával kellene cipelnie a klasszikus palackozott vizet. Ellentétben a nem környezetbarát műanyag palackokkal, amelyek egyáltalán nem környezetbarátak és nehezen lebomlanak, a BRITA bögréket hosszú ideig használják, csak a szűrőpatronok egyszerű cseréjét igénylik.

Segítségükkel élvezheti a víz autentikus ízét, amely kiszűrve sokkal tisztább lesz, és csökkennek a szennyeződések.

Kompakt méretüknek és formájuknak köszönhetően a bögrék kiválóan alkalmasak a hűtőszekrény polcon való tárolására, és az elegáns dizájnnak köszönhetően kifogástalanul fognak kinézni az asztalokra helyezve.

A kancsó és a tölcsér mosogatógépben mosható, kivéve a fedelet, amelyet kézzel kell tisztítani.

Patroncsere jelző

A Style szűrőpohár a fedélen elhelyezett figyelmeztető rendszerrel rendelkezik a LED-patron cseréjéhez. Ez a rendszer egyedülálló a BRITA csészék között, csak az új Style modellekkel szerelték fel. A "Smart Light" elnevezésű rendszer figyeli a MAXTRA + kazetta hátralévő élettartamát, és figyelmezteti a fogyasztót a szín zöldről sárgára és pirosra történő megváltoztatásával.

 

A felügyeleti rendszer aktiválásához nyomja meg és tartsa lenyomva a led gombot kb. 5 másodpercig, ezalatt a zöld LED felváltva 3-szor kigyullad. A Style szűrőpohár minden egyes használatakor a zöld fény kigyullad; Ha használat közben a zöld fényt sárgára cseréljük, tudni fogja, hogy ideje kicserélni a MAXTRA + szűrőpatront.

Ha a figyelmeztető lámpa pirosra vált, akkor a patron szűrőképessége teljesen lejárt (már megtörtént a segítséggel vagy az ajánlott mennyiségű vízzel).

A MAXTRA + szűrőpatron cseréje

Személyenként napi 2 l víz fogyasztása és minden alkalommal optimális eredmény elérése érdekében javasoljuk a MAXTRA + patron 4 hetente vagy 150 l szűrt víz cseréjét. Az ajánlott idő letelte után vegye le a szűrőpohár fedelét, óvatosan távolítsa el a tölcsért, majd a patront mindkét oldalon húzva húzza fel.
A MAXTRA + patronok új, ergonomikus formája lehetővé teszi azok egyszerű eltávolítását és cseréjét.

MAXTRA + technológia

A bögre BRITA MAXTRA + szűrőpatronnal van felszerelve, amely az eredeti MAXTRA verzió továbbfejlesztett változata.
A MAXTRA + patronok innovatív "MicroFlow" szűrési technológiája, amellyel a BRITA szűrőpoharakat szállítják, mindig optimális eredményeket biztosít, teljesítményük a BRITA németországi laboratóriumaiban végzett 5 éves kutatás eredménye. A tea és a kávé íze, legyen az forró vagy hideg, láthatóan javulni fog, ha a hozzájuk használt vizet MAXTRA+-szal szűrjük. Szűrt víz használatával a mészkő többé nem rakódik le a készülékekre, és élettartamuk meghosszabbodik.

A MAXTRA + gazdaságos és a környezetre egyáltalán nem káros alternatívát kínál az ivóvíz fogyasztásához, a patronok 100%-ban újrahasznosíthatók.

 

A BRITA patronok korábbi verzióihoz képest a MAXTRA + 25%-kal finomabb és hatékonyabb szűrőszűrővel és 30%-kal nagyobb teljes szűrőfelülettel rendelkezik; a csapvizet az első fázisban egy nagyobb szitán engedik át egy első tisztításhoz, először megtartva a durva részecskéket, majd a végén ismét leszűrik, egy sokkal finomabb szitán áthaladva.

A "Micro Carbon" aktívszén-részecskék új formulája, amely kisebb és kerekebb, mint a korábban használtak, hatékonyabban és gyorsabban távolítja el az ízt és szaglást befolyásoló szerves szennyeződéseket. Ugyanakkor az ioncserélő gyanta csökkenti a mészkő és a fémek, például a réz és az ólom szintjét. A BRITA csészék kiváló teljesítménye és a szűrt víz kifogástalan íze elsősorban ezeknek a részecskéknek köszönhető.

A kókuszdióhéjból nyert aktív szén, amely ma még kompaktabb formában van jelen, mint a szűrőpatronok korábbi változataiban, nagyobb mennyiségű vizet képes hatékonyabban szűrni. A szénrészecskék mikropórusai felfogják a nemkívánatos anyagokat, és még a peszticidek elleni küzdelemben is megbirkóznak.

Dovada eficientei cartuselor MAXTRA+?

Intreg procesul de filtrare, cat si calitatea produselor BRITA sunt testate atat in laboratoarele proprii, cat si de organizatii precum faimoasa TÜV SÜD, care a atestat faptul ca produsele BRITA corespund normelor europene din industria alimentara.

 

Utilizarea cartuselor MAXTRA+ este recomandata chiar si de Academia Britanica de Ceai, fiind dovedit faptul ca aroma ceiului si a cafelei preparate cu apa filtrata cu MAXTRA+ este intensificata.

Cum se desfasoara, efectiv, procesul de purificare a apei?

Simplu! Printr-un proces relativ rapid (in aprox. 1 minut), dar deloc superficial, care pare floare la ureche datorita celor 4 componente de baza ale cartusului MAXTRA+.

1. Cea dintai sita opreste patrunderea impuritatilor;
2. Particulele "Micro Carbon" rezultate din nuca de cocos elimina clorul si alte substante organice care pot afecta gustul si mirosul bauturii;
3. Rasina de schimbare de ioni retine metalele si reduce depunerile de calcar.
4. Apa este trecuta, pentru o ultima filtrare, printr-o sita mai fina ce retine chiar si cele mai fine particule nedorite.
5. Apa este gata sa fie consumata!

Mai multe detalii cu privire la tehnologia MAXTRA+ gasesti AICI.

Jellemzők

Kapacitás 3.6 L
Terméktípus Szűrőpohár

Ajándék 5% kedvezmény

Vásárolja meg a terméket, adjon hozzá egy véleményt és segítsen másoknak a legjobb választásban. Ajándékutalványt adunk 5% kedvezménnyel a következő rendelésedre.

Vélemény hozzáadása
Top