A legjobb design-minőség-ár aránnyal rendelkező termékekItt vagyunk az ön számára Lépjen kapcsolatba velünk +36 13 237 534  

Menü
Tescoma Precioso szakácskés, 15 cm
  • Tescoma Precioso szakácskés, 15 cm
    Tescoma Precioso szakácskés, 15 cm

Tescoma Precioso szakácskés, 15 cm

Márka Tescoma • Termékkód 8595028483178

Ezt a terméket vásárolta? Vélemény hozzáadása

12923 Ft

Alege un alt produs disponibil

EXTRA 5% kedvezményt kapsz

A Tescoma az egyik leghíresebb név a világon a konyhai eszközök és kések terén, több mint 25 éves hagyományokkal; A cseh származású Tescoma márka a világ több mint 90 országában elérhető, és mindig minőségi, megbízható termékeket kínál funkcionális kialakítással, korrekt és megfizethető áron.

A Precioso termékcsalád a Tescoma márkát egy olyan késcsaláddal teszi teljessé, amely kiemelkedik minőségével, de funkcionális kialakításával is. A kések speciális formájú pengével rendelkeznek, kiváló minőségű német rozsdamentes acélból, kézzel készített, hosszú élettartammal és magas rozsdaállósággal. A termékek kiváló minőségűek, nagyon praktikusak és ergonomikusak, funkcionális és kellemes kialakításúak. A speciális formájú pengével, német rozsdamentes acélból és ergonómikus markolattal, tartós műanyagból készült kés tökéletes otthoni használatra. A szakácskés a leggyakrabban használt kés, és segítségedre lesz, függetlenül attól, hogy milyen összetevőkkel dolgozik. Mosogatógépben biztonságosan elmosható.

Fogantyú
Műanyagból készült

Jellemzők

Hosszúság 28 cm
Szélesség 5 cm
Anyag Rozsdamentes acél
Garancia 5 év
Terméktípus Kés

Ajándék 5% kedvezmény

Vásárolja meg a terméket, adjon hozzá egy véleményt és segítsen másoknak a legjobb választásban. Ajándékutalványt adunk 5% kedvezménnyel a következő rendelésedre.

Vélemény hozzáadása
Top