A legjobb design-minőség-ár aránnyal rendelkező termékekItt vagyunk az ön számára Lépjen kapcsolatba velünk +36 13 237 534  

Menü

Beverly Hills Polo Club hátizsák, 598, eko bőr, fekete

Márka Beverly Hills Polo Club • Termékkód 8681181720646

Elérhető színek

35956 Ft

Alege un alt produs disponibil

EXTRA 5% kedvezményt kapsz

Elegáns megjelenésű BHPC ökológiai bőr hátizsák, mely minden nap használható, mind az irodában, mind a sétához. Kialakításának köszönhetően könnyen illeszkedik a mindennapi ruhákhoz, legyen az sportos, vagy éppen ellenkezőleg, elegánsabb.
Elég tágas, így kompromisszumok nélkül viheti magával személyes tárgyait.
Fennyes, húzózsinórral záródik, elöl BHPC logóval.

A Beverly Hills Polo Club márka a minőségi, csúcskategóriás termékek mércéje, története 1982-ben kezdődött. A Beverly Hills és a póló eleganciája és luxusa által ihletett márka megragadja ennek a versenysportnak a lényegét, de egyben a sportághoz is tartozik. exkluzív sportklub. A divatkollekciók meghódították az amerikai, de a nemzetközi piacot is, időszakosan olyan kollekciókat dobva piacra, amelyekben az exkluzív jellegre helyezték a hangsúlyt. A jó élet gondolatának előmozdítása érdekében a márka olyan lakástextil kollekciókat is készített, amelyek nagy sikernek örvendtek.

Szíj hossza
27 cm

Jellemzők

Hosszúság 24 cm
Szélesség 15 cm
Magasság 26 cm
Anyag Ekológikus bőr
Szín Fekete
Záró típus Cipzár
Terméktípus Hátizsák

Ajándék 5% kedvezmény

Vásárolja meg a terméket, adjon hozzá egy véleményt és segítsen másoknak a legjobb választásban. Ajándékutalványt adunk 5% kedvezménnyel a következő rendelésedre.

Vélemény hozzáadása
Top