A legjobb design-minőség-ár aránnyal rendelkező termékekItt vagyunk az ön számára Lépjen kapcsolatba velünk +36 13 237 534  

Menü
Garden Steel ruhaszárító, Gimi, 40 m szárítási kapacitás
  • Garden Steel ruhaszárító, Gimi, 40 m szárítási kapacitás
    Garden Steel ruhaszárító, Gimi, 40 m szárítási kapacitás

Garden Steel ruhaszárító, Gimi, 40 m szárítási kapacitás

Márka Gimi • Termékkód 8001244012905

Ezt a terméket vásárolta? Vélemény hozzáadása

Rendelkezésre álló modellek

32933 Ft

Alege un alt produs disponibil

EXTRA 5% kedvezményt kapsz

A szárítógép ideális a kertbe szereléshez, négy különböző magasság-beállítással, alkalmas nagy vagy terjedelmes ruhákhoz. A szárítógép tartós műanyag tartóval van felszerelve, tökéletesen megfelel a biztonságos illeszkedéshez.
A maximális ajánlott rakodási súly 20 kg.

Gimi 1970 óta van együtt az emberekkel, folyamatosan alkalmazkodik az igényeikhez, kifejlesztve a házak rendezésére és díszítésére a legalkalmasabb megoldásokat. A Gimi mindig olyan termékválasztékot kínált, amelynek célja a házimunkák megkönnyítése, például ruhák szárítása és vasalása, valamint kényelmes és rendezett otthon fenntartása.

Nyitott méretek
Hosszúság 161 cm x H 150 cm x Ma 170,5 cm

Jellemzők

Terméktípus Statikus
Funkciók Összecsukható
Zárt méretek (HxSxM) L 11,5 cm x l 10,5 cm x h 166 cm

Helyezze a ruhaneműt egyenletesen a szárító teljes felületére. Javasoljuk, hogy a szárítógépet meleg vízzel megnedvesített puha ruhával tisztítsa. Kerülje a tisztítást por mosószerekkel vagy súroló szivacsokkal, amelyek idővel károsíthatják a szárítógép megjelenését. Használat után tárolja a szárítót nedvességtől és közvetlen napfénytől távol. Ne lépje túl a ruha gyártó által ajánlott maximális súlyát.

Ajándék 5% kedvezmény

Vásárolja meg a terméket, adjon hozzá egy véleményt és segítsen másoknak a legjobb választásban. Ajándékutalványt adunk 5% kedvezménnyel a következő rendelésedre.

Vélemény hozzáadása
Top