A legjobb design-minőség-ár aránnyal rendelkező termékekItt vagyunk az Ön számára Lépjen kapcsolatba velünk

Keresse meg kedvenc termékét
Menü
Green Future Orange Memory matrac (friss jegyzet), ortopédiai, anatómiai 140 x 200 cm
  • Green Future Orange Memory matrac (friss jegyzet), ortopédiai, anatómiai 140 x 200 cm
    Green Future Orange Memory matrac (friss jegyzet), ortopédiai, anatómiai 140 x 200 cm
  • Green Future Orange Memory matrac (friss jegyzet), ortopédiai, anatómiai 140 x 200 cm
    Green Future Orange Memory matrac (friss jegyzet), ortopédiai, anatómiai 140 x 200 cm

Green Future Orange Memory matrac (friss jegyzet), ortopédiai, anatómiai 140 x 200 cm

Márka Green Future • Termékkód 5010000000386

5 - 10 értékelés

Elérhető méretek - Matracmérési útmutató (pdf)

165760 Ft

Válassza az új Orange Memory matracot a természetes és egészséges alvás érdekében. Ortopédiai és anatómiai, biztosítja a gerinc helyes helyzetét alvás közben, és ellazítja az izmokat.
Az Orange Memory matrac rugalmas poliuretánból készült, memória és minőségi huzat.


Ismeretes, hogy a nedves környezetben mikrobák képződnek. Ezért az Orange Memory matracot 360 fokos szellőzőrendszerrel tervezték, hogy alvás közben is megőrizze a száraz környezetet, amely megakadályozza az atkák és mikrobák kialakulását.
A matrac szellőzési funkcióját nagyrészt a matrac matrac látja el. Az Orange Memory matracot minden oldalon (az oldalakat is beleértve) bőséges, 400 gr / nm -es vattaréteggel tervezték. Ezenkívül az oldalakon 3D szövetet tettünk a szellőzés javítása érdekében.
A 3 cm -es memóriahab -réteg csökkenti az alvás során fellépő nyomópontokat (váll, ülés, láb), és ellazítja az izmokat alvás közben.

A matrac mindkét oldalon használható, különböző szilárdsággal. A memória rész kissé lágyabb. Azok, akik a szilárdabb matracot részesítik előnyben, használhatják a rugalmas haboldalt.
Az Orange Memory matrac három alapvető szerepet tölt be, amelyekkel minden kiváló minőségű matracnak rendelkeznie kell. Az első szerep ortopédiai. Ez a szerep biztosítja a gerinc helyes és természetes helyzetét, amelynek célja a csukló ellazítása. Anatómiai funkciója az izmok teljes ellazítása az egészséges vérkeringés érdekében. Ennek a matracnak a harmadik szerepe az ergonómikus, amely azt jelenti, hogy növeli a kényelmet alvás közben.

Orange Memory matrac szerkezet
• 3 cm poliuretán Green Therm Memory HD
• 14 cm rugalmas poliuretán

Matrac magassága: 20 cm (+/- 1 cm)
Csomagolási módszer: kiürített / hengerelt

 

KÖVETELMÉNYEK
A 3D szellőzőszalag színe változhat (narancs / piros)

Jellemzők

Méret 140x200 cm
Magasság 20 cm
Garancia 3 év
Szilárdsági szint Kettős kényelem
Maximális ajánlott súly / fő - kg 120
Típus Memória

Használati javaslatok:
• A matracot fakeretre kell használni, amelynek alsó része lehetővé teszi a matrac szellőztetését (a keret alsó részét alkotó deszkák között helyet kell hagyni).
• A terméket beltéren, normál páratartalom és hőmérséklet mellett ajánlott használni. Javasoljuk a helyiség heti szellőztetését és a termékek friss levegőre jutását. Ez megakadályozza a penész kialakulását és a termékek magas nedvességkoncentrációjának felhalmozódását.
• A termék nem nedves környezetben való használatra készült. Kerülje el a folyadékok szivárgását és a nedvesség felhalmozódását a GREEN-FUTURE termékekben.
• Nem javasoljuk a nedves tisztítást (foltok esetén hideg vízzel és tisztítószerrel, valamint gyapjú és pamut professzionális tisztítószerekkel) és vasszárítást javasolunk.
• A matrac élettartamának meghosszabbítása érdekében javasoljuk a speciális GREEN-FUTURE védelem megvásárlását. A speciális védelem könnyen karbantartható, lehetővé téve a mosást a mosógépben vagy manuálisan hideg vízzel.