A legjobb design-minőség-ár aránnyal rendelkező termékekItt vagyunk az Ön számára Lépjen kapcsolatba velünk

Keresse meg kedvenc termékét
Menü
Marinex Edény, edzett üveg, 3,2 l
  • Marinex Edény, edzett üveg, 3,2 l
    Marinex Edény, edzett üveg, 3,2 l
  • Marinex Edény, edzett üveg, 3,2 l
    Marinex Edény, edzett üveg, 3,2 l

Marinex Edény, edzett üveg, 3,2 l

Márka Marinex • Termékkód 49932666243

Raktáron Várható érkezési idő: Csütörtök 26.05.2022 - Péntek 27.05.2022

Rendelkezésre álló modellek

3.360 Ft

A Marinex hagyományt és minőséget jelent, amely megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. A Marinex a különböző formájú és méretű főzőedények, edények és beosztásos csészék teljes választékát kínálja, amelyekre jellemző a karcolásokkal, mechanikai vagy hősokkokkal szembeni nagy ellenállás. Minden Marinex termék rendelkezik a BSI (Briti Szabványügyi Intézet) szabványainak megfelelő tanúsítvánnyal.

A MARINEX edények edzett üvegből készülnek, ellenállnak a mechanikai és hőhatásoknak; azonban a gyártó azt javasolja, hogy kerülje a hirtelen, 180°-nál nagyobb hőmérséklet-különbségeket, például vegye ki az edényt a fagyasztóból vagy a hűtőszekrényből, és tegye közvetlenül a forró sütőbe.
Hőforrástól függetlenül minden típusú sütőben használhatók, hűtőszekrényben vagy fagyasztóban tárolhatók. Tökéletes felületek és tisztaság jellemzi.

Karbantartás:

- kerülje a mechanikai ütéseket, kisebb szilánkokat okozhatnak, amelyek idővel befolyásolhatják az edények szilárdságát és tulajdonságait;
- használjon szivacsokat és puha törlőkendőket a hőálló üvegedények szállításához, és kerülje a súroló hatású tisztítószereket, mivel azok mikroszkopikus karcolásokat okozhatnak, amelyek befolyásolják az üvegedények tökéletesen tiszta megjelenését.
- makacs szennyeződések esetén ajánlott meleg vízbe és mosogatószerbe áztatni, majd megtisztítani az edényt. Mosogatógépben is tisztíthatók.

Jellemzők

Hossz 35.2 cm
Szélesség 24.4 cm
Magasság 6.5 cm
Anyag Edzett üveg
Típus Nincs fedél
Terméktípus Sütőedény
Forma Ovális