A legjobb design-minőség-ár aránnyal rendelkező termékekItt vagyunk az ön számára Lépjen kapcsolatba velünk +36 13 237 534  

Menü
Marinex Plus tál, edzett üveg, 1,5 L
  • Marinex Plus tál, edzett üveg, 1,5 L
    Marinex Plus tál, edzett üveg, 1,5 L

Marinex Plus tál, edzett üveg, 1,5 L

Márka Marinex • Termékkód 7894993031034

Rendelkezésre álló modellek

2605 Ft

Alege un alt produs disponibil

EXTRA 5% kedvezményt kapsz

A Marinex a legigényesebb normáknak megfelelő hagyományt és minőséget jelent. A Marinex különféle formájú és méretű főzőedények, tálak és fokozatos csészék teljes választékát kínálja Önnek, amelyeket nagy karcállóság, mechanikai vagy hősokk okozhat. Minden Marinex termék tanúsított a BSI (British Standards Institution) szabványoknak. A tál kiválóan alkalmas zöldség- vagy gyümölcssaláták elkészítésére és tálalására, kifinomultabbá teszi az ételek gyűjteményét. A tál minimalista mintával és egyszerű vonalakkal az eleganciát jelentősen növeli minden egyes asztalnál. Edzett üvegből készült tálat a tartósság és a sokoldalúság jellemzi. Mosogatógépben biztonságosan mosható. Helyezhető mikrohullámú sütőbe vagy fagyasztóba. Tartsa távol gyermekektől.

Jellemzők

Magasság 9 cm
Átmérő 20.37 cm
Súly 0.62 kg
Anyag Üveg
Kapacitás 1.5 L
Terméktípus Mély tál

Ajándék 5% kedvezmény

Vásárolja meg a terméket, adjon hozzá egy véleményt és segítsen másoknak a legjobb választásban. Ajándékutalványt adunk 5% kedvezménnyel a következő rendelésedre.

Vélemény hozzáadása
Top