A legjobb design-minőség-ár aránnyal rendelkező termékekItt vagyunk az Ön számára Lépjen kapcsolatba velünk

Keresse meg kedvenc termékét
Menü
Marinex téglalap alakú edény, edzett üveg, 2,9 L
  • Marinex téglalap alakú edény, edzett üveg, 2,9 L
    Marinex téglalap alakú edény, edzett üveg, 2,9 L
  • Marinex téglalap alakú edény, edzett üveg, 2,9 L
    Marinex téglalap alakú edény, edzett üveg, 2,9 L

Marinex téglalap alakú edény, edzett üveg, 2,9 L

Márka Marinex • Termékkód 49932653649

Rendelkezésre álló modellek

5408 Ft

A Marinex a legigényesebb normáknak megfelelő hagyományt és minőséget jelent. A Marinex különféle formájú és méretű főzőedények, tálak és fokozatos csészék teljes választékát kínálja Önnek, amelyeket nagy karcállóság, mechanikai vagy hősokk okozhat. Minden Marinex termék a BSI (British Standards Institution) szabványainak megfelelően tanúsított.

A MARINEX edények edzett üvegből készülnek, ellenállnak a mechanikai és hőütéseknek; a gyártó azonban azt javasolja, hogy kerüljék a hirtelen 180 ° -nál nagyobb hőmérséklet-különbségeket, például vegye ki az edényt a fagyasztóból vagy a hűtőszekrényből, és tegye közvetlenül a forró sütőbe.
Bármilyen típusú sütőben használhatók, a hőforrástól függetlenül, és hűtőszekrényben vagy fagyasztóban tárolhatók. Tökéletes kivitel és tisztaság jellemzi.

Karbantartás:

- kerülje a mechanikai sokkokat, kisebb szilánkok keletkezhetnek, amelyek idővel befolyásolhatják az edények szilárdságát és tulajdonságait;
- használjon szivacsokat és puha kendőket a hőálló üvegeszközök hordozásához, és kerülje a súrolószereket, mivel azok mikroszkopikus karcolódásokat okozhatnak, amelyek befolyásolják az üvegáruk tökéletes tiszta megjelenését.
- tartós szennyeződés esetén ajánlott meleg vízbe és mosogatószerbe áztatni, majd megtisztítani az edényt. Mosogatógépben is tisztíthatók.

Jellemzők

Hossz 39.5 cm
Szélesség 23.9 cm
Magasság 5.2 cm
Anyag Üveg
Termék anyaga Hőálló üveg
Típus Nincs fedél
Terméktípus Sütőedény
Forma Derékszög