A legjobb design-minőség-ár aránnyal rendelkező termékekItt vagyunk az ön számára Lépjen kapcsolatba velünk +36 13 237 534  

Menü
Mély tepsi, Tescoma Delicia, 36 x 25 cm, rozsdamentes acél
  • Mély tepsi, Tescoma Delicia, 36 x 25 cm, rozsdamentes acél
    Mély tepsi, Tescoma Delicia, 36 x 25 cm, rozsdamentes acél

Mély tepsi, Tescoma Delicia, 36 x 25 cm, rozsdamentes acél

Márka Tescoma • Termékkód 8595028426854

Rendelkezésre álló modellek

15112 Ft

Alege un alt produs disponibil

EXTRA 5% kedvezményt kapsz

A Delicia mély tepsi kiválóan alkalmas szószos ételek elkészítésére, pácolt steakek stb. elkészítésére, a mélység miatt nem áll fenn a tartalom a sütőbe való kiszivárgás veszélye. A tálcát tapadásmentes xynflon (szilikongyanta) réteg borítja, amely megakadályozza a túlmelegedést és lehetővé teszi a különféle ételek egyenletes sütését.
Alkalmas elektromos, gáz és forró levegős sütőkhöz. Mosogatógépben biztonságosan elmosható.

A Tescoma Delicia termékcsaládja a félprofesszionális sütési kellékek iránti elkötelezettség, amelyet funkcionális kialakítás és rendkívül sokrétű felhasználás jellemez, amelyek lehetővé teszik bármely háziasszony számára, hogy szabad utat engedjen fantáziájának, ha gasztronómiai finomságokról van szó.

Jellemzők

Hosszúság 36 cm
Szélesség 25 cm
Magasság 5.5 cm
Súly 0.41 kg
Anyag Rozsdamentes acél
Típus Fedő nélküli
Terméktípus Sütőedény
Forma Derékszög

• Inainte de utilizare, tava de copt se spala si se sterge, se unge, in strat subtire, cu ulei sau unt si, daca este necesar, se tapeteaza cu faina.
• A se evita folosirea ustensilelor metalice.
• Nu se recomanda taierea preparatelor direct in tava, pentru a nu distruge peretii acesteia.
• Nu supraincalziti tava goala. Lasati sa se raceasca in intregime inainte de spalare si spalati cu detergenti obisnuiti, a se evita spalarea cu bureti abrazivi sau detergent de tip pudra care ar putea deteriora peretii. Daca este excesiv de murdara lasati la inmuiat.
• Potrivita pentru cuptoarele electrice, cu gaz si cu aer cald.
• Poate fi spalata in masina de spalat vase dar, cu toate acestea, se recomanda reducerea numarului de spalari in masina de spalat pentru a pastra aspectul si caracteristicile tavii in stare perfecta.

Ajándék 5% kedvezmény

Vásárolja meg a terméket, adjon hozzá egy véleményt és segítsen másoknak a legjobb választásban. Ajándékutalványt adunk 5% kedvezménnyel a következő rendelésedre.

Vélemény hozzáadása
Top