A legjobb design-minőség-ár aránnyal rendelkező termékekItt vagyunk az ön számára Lépjen kapcsolatba velünk +36 13 237 534  

Menü
Santoku Massive kés, Ambition, 15 cm, cirkónium kerámia
  • Santoku Massive kés, Ambition, 15 cm, cirkónium kerámia
    Santoku Massive kés, Ambition, 15 cm, cirkónium kerámia

Santoku Massive kés, Ambition, 15 cm, cirkónium kerámia

Márka Ambition • Termékkód 5904134803573

Ezt a terméket vásárolta? Vélemény hozzáadása

Változat elérhető

8441 Ft

Alege un alt produs disponibil

EXTRA 5% kedvezményt kapsz

A nagyobb sűrűségű cirkon kerámiából készült új generációs penge nagyobb rugalmasságot és sérülésekkel szembeni ellenálló képességet biztosít a hagyományos kerámia késekhez képest, és keménysége akár 40%-kal is meghaladja a rozsdamentes acélt. Ennek köszönhetően a kés tökéletesen vág és aprít. Nem töri össze a különféle ételeket: még a puha gyümölcsöket és zöldségeket és a csont nélküli húst sem. A kerámia penge antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Nem szívja fel a szagokat. Ellenáll a savak és lúgok aktivitásának. Nem változtatja meg az ételek ízét vagy színét, rendkívül sima felülete pedig nagyon könnyen tisztítható. Az ergonomikus műanyag markolat biztosítja a kés kis súlyát. Jól kiegyensúlyozott és szilárdan tartható még nedves kézben is.
Penge hossza: 15 cm.

Jellemzők

Anyag kerámia
Szín Fekete
Terméktípus Kés

Ajándék 5% kedvezmény

Vásárolja meg a terméket, adjon hozzá egy véleményt és segítsen másoknak a legjobb választásban. Ajándékutalványt adunk 5% kedvezménnyel a következő rendelésedre.

Vélemény hozzáadása
Top