A legjobb design-minőség-ár aránnyal rendelkező termékekItt vagyunk az ön számára Lépjen kapcsolatba velünk +36 13 237 534  

Menü
Üvegfedél, Vanora, Ø 18 cm
  • Üvegfedél, Vanora, Ø 18 cm
    Üvegfedél, Vanora, Ø 18 cm

Üvegfedél, Vanora, Ø 18 cm

Márka Vanora • Termékkód 5949088570768

Rendelkezésre álló modellek

2188 Ft

Alege un alt produs disponibil

EXTRA 5% kedvezményt kapsz

Az univerzális ellenálló üvegfedél minden megfelelő átmérőjű főzőedényhez és serpenyőhöz illeszkedik. Ne tegye mikrohullámú sütőbe vagy hagyományos sütőbe. Tartsa távol gyermekektől.

Útmutató: Javasoljuk, hogy a szivacs puha részével és szokásos mosószerekkel mosson, kerülje a dörzshatású szivaccsal vagy por alakú mosószerrel való mosást, amely idővel károsíthatja a falakat és a fedél fényét. A fedő lemosásához áztassa be meleg vízbe és egy kevés mosószerbe, majd mossa le a szivacs puha részével. Kerülje a fém konyhai eszközökkel való karcolást. Ne tegye ki a fedelet mechanikai ütéseknek, nehogy eltörjön. Hűtőbe tehető, de ajánlott elkerülni a hősokkot. Ne helyezze a forró fedelet hideg felületekre. A fedőt nem helyezik a mikrohullámú sütőbe vagy a hagyományos sütőbe. Nem ajánlott mosogatógépben mosni.

Anyaga: üveg + bakelit gomb
Csomagolás: matrica

Jellemzők

Átmérő 18 cm
Anyag Üveg
Terméktípus Fedő

Ajándék 5% kedvezmény

Vásárolja meg a terméket, adjon hozzá egy véleményt és segítsen másoknak a legjobb választásban. Ajándékutalványt adunk 5% kedvezménnyel a következő rendelésedre.

Vélemény hozzáadása
Top