A legjobb design-minőség-ár aránnyal rendelkező termékekItt vagyunk az ön számára Lépjen kapcsolatba velünk +36 13 237 534  

Menü
Az összes termék megtekintése
2 szűrő készlet MAXTRA +, brit
 • Video
 • 2 szűrő készlet MAXTRA +, brit
  2 szűrő készlet MAXTRA +, brit
 • 2 szűrő készlet MAXTRA +, brit
  2 szűrő készlet MAXTRA +, brit
 • 2 szűrő készlet MAXTRA +, brit
  2 szűrő készlet MAXTRA +, brit
 • 2 szűrő készlet MAXTRA +, brit
  2 szűrő készlet MAXTRA +, brit

2 szűrő készlet MAXTRA +, brit

Márka Brita • Termékkód 4006387079178

Rendelkezésre álló modellek

8337 Ft

2 db BRITA MAXTRA + szűrő készlet, mely speciális vízszűrő tartályokhoz használható, BRITA márka. Egy szűrő segítségével körülbelül 150 l ivóvizet szűrhet le (a mennyiség a víz keménységi szintjétől és minőségétől függ).

Személyenként napi 2 l vízfogyasztás és az optimális eredmények elérése érdekében javasoljuk a MAXTRA + patron 4 hetenkénti cseréjét vagy 150 l szűrt víz cseréjét. Az ajánlott idő letelte után vegye le a szűrőpohár fedelét, óvatosan vegye le a tölcsért, majd húzza fel a patront mindkét oldalon.
A MAXTRA + patronok új ergonomikus alakja lehetővé teszi a könnyű eltávolítást és cserét. Az új patronok minden Brita szűrőtartályra illeszkednek, a BRITA Classic bögrék kivételével, amelyek 2012-ben megszűntek a gyártásból.

MAXTRA + technológia

A BRITA MAXTRA + szűrőpatronok az eredeti MAXTRA változat továbbfejlesztett változata.
A BRITA szűrőkupakkal ellátott MAXTRA + patronok innovatív "MicroFlow" szűrési technológiája mindig biztosítja az optimális eredményt, teljesítményük a németországi BRITA laboratóriumokban végzett 5 éves kutatás eredménye. A tea és a kávé íze, legyen az meleg vagy hideg, szemmel láthatóan javulni fog, amint a hozzájuk használt vizet a MAXTRA + -szal leszűrték. Szűrt víz alkalmazásával a mészkő már nem rakódik le a készülékekre, és meghosszabbodik azok élettartama. A MAXTRA + gazdaságos alternatívát kínál, és egyáltalán nem káros a környezetre az ivóvízfogyasztáshoz, a patronok 100% -ban újrahasznosíthatók. A BRITA patronok korábbi verzióihoz képest a MAXTRA + szűrője 25% -kal finomabb és hatékonyabb, a szűrő teljes felülete pedig 30% -kal nagyobb; a csapvizet az első fázisban egy nagyobb szitán vezetjük át az első tisztításhoz, először megtartva a durva részecskéket, és a végén ismét szűrjük, és sokkal finomabb szitán haladunk át.

A korábban használtnál kisebb és kerekebb "Micro Carbon" aktívszén-részecskék új formulája hatékonyabban és gyorsabban távolítja el az ízre és szagra ható szerves szennyeződéseket. Ugyanakkor az ioncserélő gyanta csökkenti a mészkő és a fémek, például a réz és az ólom szintjét. A BRITA csészék nagy teljesítményű eredményei és a szűrt víz kifogástalan íze elsősorban ezeknek a részecskéknek köszönhető.

A kókuszhéjból nyert aktív szén, amely még kompaktabb formában van jelen, mint a szűrőpatronok korábbi verzióiban, hatékonyabban képes kiszűrni a nagyobb mennyiségű vizet. A szénrészecskék mikropórusai csapdába ejtik a nemkívánatos anyagokat, még a peszticidek elleni küzdelemben is megbirkóznak.

Bizonyítja a MAXTRA + patronok hatékonyságát?

A teljes szűrési folyamatot és a BRITA termékek minőségét mind saját laboratóriumukban, mind olyan szervezetek tesztelik, mint a híres TÜV SÜD, amely tanúsította, hogy a BRITA termékek megfelelnek az élelmiszeripari európai szabványoknak. A MAXTRA + patronok használatát még a Brit Tea Akadémia is javasolja, mivel ez bizonyítja, hogy a MAXTRA + -szal szűrt vízzel készített tea és kávé aromája fokozódik.

Hogyan zajlik valójában a víztisztítási folyamat?

Egyszerű! Viszonylag gyors (kb. 1 perc alatt), de egyáltalán nem felületes folyamaton keresztül, amely a MAXTRA + patron 4 alapeleme miatt virágnak tűnik a fül számára.

1. Az első szita megakadályozza a szennyeződések behatolását;
2. A kókuszdió "mikrokarbon" részecskéi eltávolítják a klórt és más szerves anyagokat, amelyek befolyásolhatják az ital ízét és illatát;
3. Az ioncserélő gyanta visszatartja a fémeket és csökkenti a vízkőlerakódásokat.
4. A vizet végső szűrés céljából egy finomabb szitán vezetjük át, amely a legfinomabb nem kívánt részecskéket is megtartja.
5. A víz készen áll a fogyasztásra!

KÖVETELÉSEK
Javasoljuk a MAXTRA + szűrő cseréjét 4 hetente vagy 150 liter szűrt víz cseréjét.

Készlet
2 MAXTRA + szűrő

Jellemzők

Terméktípus Szűrőpohár
Top