A legjobb design-minőség-ár aránnyal rendelkező termékekItt vagyunk az ön számára Lépjen kapcsolatba velünk +36 13 237 534  

Menü
3 szűrő készlet MAXTRA +, Brita
 • Video
 • 3 szűrő készlet MAXTRA +, Brita
  3 szűrő készlet MAXTRA +, Brita
 • 3 szűrő készlet MAXTRA +, Brita
  3 szűrő készlet MAXTRA +, Brita
 • 3 szűrő készlet MAXTRA +, Brita
  3 szűrő készlet MAXTRA +, Brita
 • 3 szűrő készlet MAXTRA +, Brita
  3 szűrő készlet MAXTRA +, Brita

3 szűrő készlet MAXTRA +, Brita

Márka Brita • Termékkód 4006387079192

Rendelkezésre álló modellek

12402 Ft

Alege un alt produs disponibil

EXTRA 5% kedvezményt kapsz

3 db BRITA MAXTRA + szűrő készlet, mely speciális vízszűrő tartályokhoz használható, BRITA márka. Segítségével körülbelül 150 liter ivóvizet szűrhet le (a mennyiség a víz keménységének szintjétől, valamint annak minőségétől függ).

Személyenként napi 2 l vízfogyasztás és az optimális eredmények elérése érdekében javasoljuk a MAXTRA + patron 4 hetenkénti cseréjét vagy 150 l szűrt víz cseréjét. Az ajánlott idő letelte után vegye le a szűrőpohár fedelét, óvatosan vegye le a tölcsért, majd a patront mindkét oldalon húzva húzza fel.
A MAXTRA + patronok új, ergonomikus alakja lehetővé teszi azok könnyű eltávolítását és cseréjét. Az új patronok minden Brita szűrőtartályra illeszkednek, a BRITA Classic bögrék kivételével, amelyek 2012-ben megszűntek.

MAXTRA +, technológia

A BRITA MAXTRA + szűrőpatronok az eredeti MAXTRA változat továbbfejlesztett változata.
A BRITA szűrőkupakkal ellátott MAXTRA + patronok innovatív "MicroFlow" szűrési technológiája mindig biztosítja az optimális eredményt, teljesítményük a németországi BRITA laboratóriumokban végzett 5 éves kutatás eredménye. A tea és a kávé íze, legyen az meleg vagy hideg, szemmel láthatóan javulni fog, amint a hozzájuk használt vizet a MAXTRA + -szal leszűrték. Szűrt víz alkalmazásával a mészkő már nem rakódik le a készülékekre, és meghosszabbodik azok élettartama. A MAXTRA + gazdaságos alternatívát kínál, és egyáltalán nem káros a környezetre az ivóvízfogyasztáshoz, a patronok 100% -ban újrahasznosíthatók. A BRITA patronok korábbi verzióihoz képest a MAXTRA + szűrője 25% -kal finomabb és hatékonyabb, a szűrő teljes felülete pedig 30% -kal nagyobb; a csapvizet az első fázisban egy nagyobb szitán vezetjük át az első tisztításhoz, először megtartva a durva részecskéket, és a végén ismét szűrjük, és sokkal finomabb szitán haladunk át.

A korábban használtnál kisebb és kerekebb "Micro Carbon" aktívszén-részecskék új formulája hatékonyabban és gyorsabban távolítja el az ízre és illatra ható szerves szennyeződéseket. Ugyanakkor az ioncserélő gyanta csökkenti a mészkő és a fémek, például a réz és az ólom szintjét. A BRITA csészék nagy teljesítményű eredményei és a szűrt víz kifogástalan íze elsősorban ezeknek a részecskéknek köszönhető.

A kókuszhéjból nyert aktív szén, amely most még kompaktabb formában van jelen, mint a szűrőpatronok korábbi változatai, hatékonyabban képes nagyobb mennyiségű vizet szűrni. A szénrészecskék mikropórusai nemkívánatos anyagokat ragadnak meg, még a peszticidek elleni küzdelemben is megbirkóznak.

Dovada eficientei cartuselor MAXTRA+?

Intreg procesul de filtrare, cat si calitatea produselor BRITA sunt testate atat in laboratoarele proprii, cat si de organizatii precum faimoasa TÜV SÜD, care a atestat faptul ca produsele BRITA corespund normelor europene din industria alimentara. Utilizarea cartuselor MAXTRA+ este recomandata chiar si de Academia Britanica de Ceai, fiind dovedit faptul ca aroma ceiului si a cafelei preparate cu apa filtrata cu MAXTRA+ este intensificata.

Hogyan zajlik valójában a víztisztítási folyamat?

Egyszerű! Viszonylag gyors (kb. 1 perc alatt), de egyáltalán nem felületes folyamaton keresztül, amely a MAXTRA + patron 4 alapeleme miatt virágnak tűnik a fül számára.

1. Az első szita megállítja a szennyeződések behatolását;
2. A kókuszdió "mikrokarbon" részecskéi eltávolítják a klórt és más szerves anyagokat, amelyek befolyásolhatják az ital ízét és illatát;
3. Az ioncserélő gyanta visszatartja a fémeket és csökkenti a vízkőlerakódásokat.
4. A vizet végső szűrés céljából egy finomabb szitán vezetjük át, amely a legfinomabb nem kívánt részecskéket is megtartja.
5. A víz készen áll a fogyasztásra!

KÖVETELÉSEK

Javasoljuk a MAXTRA + szűrő cseréjét 4 hetente vagy 150 liter szűrt víz cseréjét.

Készlet
3 MAXTRA + szűrő

Jellemzők

Terméktípus Szűrőpohár

Ajándék 5% kedvezmény

Vásárolja meg a terméket, adjon hozzá egy véleményt és segítsen másoknak a legjobb választásban. Ajándékutalványt adunk 5% kedvezménnyel a következő rendelésedre.

Vélemény hozzáadása
Top